Foto Miranda   Foto Miranda   Foto Miranda     Foto Miranda
           

Ronald Bührmann

  Miranda Scheepers   Jan van Bijsteren     Sascha van Uden

Ronald startte in 2007 met Workshop-Vuurspuwen.nl, inmiddels uitgegroeid tot een zeer succesvolle teambuildings-activiteit. Met het enthousiasme uit deze ervaring, breidde hij de activiteiten in 2010 verder uit onder de naam BreakTheBorder, met als doel in Nederland de absolute top te zijn met grensverleggende powerbreaks. Kwaliteit in details, persoonlijk, heldere afspraken maar altijd verrassend zijn, dat is de werkwijze
waarmee hij met BreakTheBorder een grote tevreden klantenkring heeft opgebouwd. Is trots op een team dat zeer goed op elkaar ingespeeld is.

 

Miranda studeerde bij Sundoor Transpersonal Education and Leadership. Specialiseerde zich in de wetten van Succes die door krachtige grensverleggende activiteiten worden neergezet. Daarnaast begeleide ze gletsjertochten en uitdagende outdoor-activiteiten. Werkt sinds 2009 voor BreakTheBorder.
Ze creëert  snel vertrouwen en nodigt deelnemers uit hun wensen waar te maken en hun grenzen te doorbreken. Op die manier weet ze de basis te leggen voor en enerverende workshop waar uitdaging, plezier, visie, leiderschap en daadkracht centraal staan.

 

Jan werkt sinds 2008 met ons samen en heeft inmiddels een zeer ruime ervaring in werken het met groepen door vele workshop waar hij, met groot enthousiasme, aan meewerkte. Jan is een practicus met de nodige mensenkennis, altijd gericht op kwaliteit met veel oog voor detail. Tijdens de workshops is Jan ook sterk in individuele situaties.
Het contact met deelnemers verloopt soepel en vanzelfsprekend. Zo schept Jan gemakkelijk vertrouwen en is daardoor in staat mensen hun angstbarrières te laten overwinnen.

   

Sacha werkt sinds 2010 voor BreakTheBorder. Uit de eerste eigen kennismaking met het vuurlopen putte ze meteen volop inspiratie om deze ervaring te willen delen met anderen. Door haar jarenlange ervaring in het groepswerk maakt ze snel en gemakkelijk contact en weet de deelnemers op gepaste wijze aan te spreken en te motiveren. Met het motto “niet praten, maar doen” gaat ze aan de slag en laat de deelnemers versteld staan door hun grenzen af te tasten en te verleggen.
Resultaat: een ultiem succesgevoel en een unieke ervaring waar je nog lang over na kan praten.

Break the Border

***like ons op Facebook, volg ons op Twitter en je bent als eerste van ieder lopend vuurtje op de hoogte***