Ons Verhaal
BreakTheBorder wil de absolute top zijn op het gebied van grensverleggende powerbreaks.
Kwaliteit, zorgvuldigheid, afspraken en puur plezier zijn dan ook onze items. Daar werken we nu al ruim 8 jaar aan met een hecht en professioneel team. Een enorme rij bedrijven en particulieren wist ons te vinden, zie onze referenties.

Veiligheid
Wij werken uitsluitend met gecertificeerde begeleiders en instructors die voor persoonlijke en professionele begeleiding zorgen.  Wij verzorgen voorbereidende oefeningen waardoor deelnemers in staat zijn om op een verantwoorde wijze deel te nemen aan de workshops. Wij nemen  alle mogelijke voorzorgsmaatregelen bij het begeleiden van alle  grensverleggende oefeningen.

Iedere deelnemer maakt volledig  uit vrije wil de keuze deel te nemen. Deelname kan alleen na het ondertekenen van een Eigen Risico Verklaring.
Het gebruik van alcohol beïnvloed de alertheid en concentratie van de deelnemer, daarom is dit altijd een punt van gesprek bij de voorbereidingen.

Empower your day
Een dag vol energizers. We kunnen samen met u een dagprogramma maken waarin verschillende powerbreaks elkaar aanvullen. Een overwachte workshop-pijlbreken in de ochtend, die in de middag een zwaarder vervolg krijgt met een workshop-Rebarbending.
Deze dag wordt spectaculair afgesloten in de schemering met een vuurloop of een workshop Vuurspuwen in het donker. Een dag die je nooit meer vergeet.

Wij hebben contacten met verschillende (horeca-)locaties waar we goed mee samen- werken en die u graag ontvangen. Maar wilt u een workshop op uw bedrijf organiseren dan kan dat bijna altijd, we bekijken dan samen de mogelijkheden.

Ronald Buhrmann

Break the Border

***like ons op Facebook, volg ons op Twitter en je bent als eerste van ieder lopend vuurtje op de hoogte***