Workshop-Pijlbreken
Tijdens deze Powerbreak kunnen de deelnemers voorbij hun eigen grenzen gaan.
Deze techniek stamt uit de oudheid waarbij een pijl door een combinatie van concentratie en het daardoor ontwikkelen van kracht op de keel van de deelnemer wordt gebroken. De kracht van de deelnemer blijkt groter dan de kracht van het hout van de pijl. Een verbazende manier om een groepsverband te versterken. De deelnemer neemt de pijl mee als reminder van deze innerlijke krachtsexplosie.
Tijdens deze oefeningen staat het optimaal en ontspannen presteren (flow) centraal. Als mens benutten we  veelal maar een klein deel van ons potentieel. Hier zijn vaak dezelfde redenen voor, bijvoorbeeld: een gebrek aan focus, ontbreken van inspirerende doelstellingen, of overmatige bezorgdheid, onzekerheid en twijfels.

Tijdens deze oefeningen kunnen de deelnemers duidelijkheid krijgen over het omgaan  met weerstanden en belemmeringen.

Workshop-Rebarbending
Dit is de zware variant van het Pijlbreken. Rebar, ofwel betonstaal, is materiaal dat in de bouw gebruikt wordt om betonconstructies te versterken. Het staal is met de hand nauwelijks buigbaar. Wanneer 2 deelnemers het tijdens deze workshop op de keel tussen hen in plaatsen, buigen ze de uiteinden volledig naar elkaar toe. Hiervoor wordt staal van 0,8 cm doorsnede gebruikt. Het gaat om de verbazing over onverwachte kracht. Een fantastische break van een vergaderdag bijvoorbeeld.

Hoe voelt het om ergens voor te gaan?
Focus mentaal:  dit is wat ik wil!!
Focus fysiek: actie, in beweging zetten van jezelf.
Effect: succesgevoel door direct resultaat


Het is action learing om diepgaande en blijvende resultaten te bereiken. Niet eindeloos discussiëren, maar doen. En niet zomaar doen, maar bewust, met hart en ziel actie ondernemen.

De oefening geeft ook  de realiteit van het dagelijkse leven weer.  Als je iets wilt doen of bereiken, dan zal je je daar voor moeten inzetten. Mensen met succes,  hebben vaak moeten vallen en opstaan, om daar te komen waar ze willen zijn.  Vallen is geen falen, maar een leermoment om weer een stapje verder te kunnen komen.  Heb je ergens veel moeite voor moeten doen, dan is de grootte van het succesgevoel  daar ook naar.

Duur:
Ongeveer een uur. Op praktisch alle locaties toe te passen.

Kosten:

Workshop Pijlbreken of Rebarbending (zonder vuurloop)
0 - 10 personen € 20,00 p.p. *
11 - 20 personen € 17,50 p.p. *
21 - 30 personen € 15,00 p.p. *
31 personen en meer op aanvraag


Workshop Pijlbreken of Rebarbending (met vuurloop)
0 - 10 personen € 57,50 p.p. *
11 - 20 personen € 50,00 p.p. *
21 - 30 personen € 45,00 p.p. *
31 personen en meer op aanvraag

* Dit is inclusief het materiaal en exclusief reiskosten en btw. 

Combinatie:
De workshop is erg goed te combineren met de andere workshops. Bijvoorbeeld als voorbereiding op de workshop Vuurlopen of Vuurspuwen.

Break the Border

***like ons op Facebook, volg ons op Twitter en je bent als eerste van ieder lopend vuurtje op de hoogte***