Vuur blijft ons boeien. Het vuurlopen als techniek van oude culturen in een eigentijds jasje. Loop blootsvoets over kolen van 1000 °C. Met de steun van je team blijkt het een onvergetelijk moment en gevoel van euforie als je op deze wijze je grenzen hebt verlegd.  Vuur is vanuit de oudheid al een krachtig medium geweest tot het aanzetten van vernieuwingen.  De fascinatie van angst, uitdaging en overwinning. Wij verzorgen voor jou een passend vuurfeest, waar je een vernieuwende kennismaking met het medium vuur kunt beleven.   Je word lichtvoetig en zet een stap die je bevattingsvermogen te boven gaat. Ontdek je persoonlijke kracht. Laat oude belemmerende  gewoontes, gedrag en emoties los en creëer ruimte voor focus, energie en enthousiasme.

Wanneer is deze workshop geschikt voor jou en je team?
Je hebt er genoeg van dat negatieve emoties en overtuigingen jouw gedrag bepalen; je bent ervan overtuigd dat je veel meer kunt zijn en doen; iets houdt je tegen. Je bent in voor nieuwe uitdagingen. Je wilt meer van je verborgen kwaliteiten ontdekken; je wilt je grenzen verleggen en durft dat ook.

Verwacht deze resultaten:
Je zult meer motivatie,enthousiasme en focus ontwikkelen; je leert hoe je te allen tijde actie kunt ondernemen; je gaat je twijfels, onzekerheden en angsten in daadkracht omzetten; je gaat vooral veel plezier beleven tijdens deze workshop.
Duur ongeveer 2. De locatie zullen we in overleg bepalen.

Opbouw Workshop:
Een mogelijkheid is te starten met een introductie waarbij gezamenlijk de houtstapel wordt gebouwd en uiteindelijk aangestoken. Met het enorme vuur op de achtergrond worden er een aantal oefeningen gedaan die energie opleveren. Een sterke energizer is het Pijlbreken. Ga door je weerstand en verleg je grens door de pijl op je keel te breken met een overtuigende stap voorwaarts. Dit is een eerste stap richting het vuur. Vervolgens zullen de instructor en de vuurtender de hete kolen uitstrijken tot een vuurpad, zij gaan voor en daarna gaan de deelnemers gefocused over het gloeiende kolenbed!
De Vuurloop is ook mogelijk zonder het Pijlbreken (prijs op aanvraag) of te combineren met de andere workshops. Bijvoorbeeld als vervolg op de Workshop-Rebarbending of een combinatie met de Workshop-Vuurspuwen.

Kosten en voorwaarden (workshop Vuurlopen inclusief Pijlbreken)
0 - 10 personen € 57,50 p.p. *
11 - 20 personen € 50,00 p.p. *
21 - 30 personen € 45,00 p.p. *
31 personen en meer op aanvraag
* Dit is inclusief het materiaal en exclusief reiskosten en btw.

  • Begeleiding door gecertificeerde begeleiders en assistenten,
  • Bovendien alle materiaalkosten: hout,brandbevorderend materiaal (olie enz,)

Combinatie:
De workshop is erg goed te combineren met de andere workshops. Bijvoorbeeld als vervolg op de workshop- Pijlbreken of een combinatie met Vuurspuwen.

Break the Border

***like ons op Facebook, volg ons op Twitter en je bent als eerste van ieder lopend vuurtje op de hoogte***