REACTIES VAN ONZE KLANTEN 

"Het was voor de meeste collega's een enorme (vooral ook nieuwe) ervaring. Ondertussen heeft het ook mensen aan het denken gezet. Van talenten/krachten die wij bezitten maken wij vaak te weinig gebruik van. Het sloot uitstekend aan bij ons bancaire thema: Dromen, Durven, Doen. Ook de samenwerking met beide instructrices was hartelijk." (Jurgen van Dijk - Rabobank Ijsseldelta)  

"Dank jullie wel voor de enthousiaste performance. Fijn dat jullie zo flexibel zijn en onze persoonlijke wensen hebben meegenomen in de workshop.”
(Martijn Wijnberg, Unitmanager Bright Alley)

"Iedereen vond het geweldig en de foto's zijn prachtig" (Gaby van de Waal, Sanorice Netherlands bv)

"Vandaag krijgen we erg veel positieve reacties op onze personeelsdag, dus ook complimenten aan jullie" (Melissa van Delft - NOC-NSF Papendal) 

"Geweldig leuke workshop! De begeleiding was professioneel en met veel humor. Zelfs de mensen die niet mee konden doen vonden het een mooi vuurspektakel om te zien. Hier zal nog lang over worden gesproken binnen p2. Hartelijk bedankt voor deze ervaring! Ik wens jullie veel succes toe met BreaktheBorder." (Nanette van Hartskamp - Managementassistent p2)

"Wij hebben met de carnavals vereniging een fantastische afsluiting gehad van ons weekendje! De meeste deelnemers wisten van te voren nog niet wat we gingen doen, en ze hielden het goed spannend. .. Er zat een leuke opbouw in het introductie verhaaltje en alles was duidelijk (ook de risico’s) uitgelegd waardoor na genoeg iedereen mee deed. Er is nog lang over na gepraat!! Geweldig dus! "(Laurens Elshuis CV De Zelfkant Haps)

"Wij hebben de workshop als een groot succes bestempeld, de groep was goed handelbaar (wat in het verleden wel eens moeilijk is gebleken) en de lacherige sfeer die langzaam omsloeg in een serieuze toen het gebruik van olie werd geintroduceerd, was geweldig om mee te maken. De enorme ontlading die daarop volgde toen de meesten merkten dat ook zij in staat waren tot het 'nooit verwachte' vuurspuwen gaf werkelijk een kick. Er is nog lang over nagepraat."  (Vincent de Roode - General Electric/Jenbacher) 

"Hartstikke bedankt voor een te gekke afsluiting van ons uitje!"  (Jacco Nieuwland - User Intelligence Amsterdam)

"Het is hier ook echt heel goed ontvangen. Bij het eten was iedereen er nog steeds vol van en de volgende ochtend was het nog steeds het meest besproken onderwerp."  (Nicole Geerlings ABN AMRO Apeldoorn)

"Enorm bedankt voor jullie enthousiasme! Hier in huis is iedereen nog steeds enthousiast, en iedereen staat verbaasd over het feit dat ze het toch gedaan hebben, terwijl velen dit van tevoren meteen afgeschreven hadden. Jullie heldere instructie en enthousiasme spoort mensen echt aan"  (Dewi Koomen, Westfriesgasthuis) 

"Vuurspuwen is iets wat bij iedereen de interesse opwekt en daarnaast ook nog als heel spannend wordt ervaren. Door een ontspannen instruktie gingen bijna alle aanwezigen de uitdaging aan en werd het een groot spektakel. De groepsvlam aan het eind van het programma was een mooie afsluiting van onze personeelsdag." (Arie Mank, Politie-academie Apeldoorn)

"Dit was absoluut het meest spectaculaire onderdeel van onze uitzending. Een grensverleggende bezigheid voor onze bekende Nederlanders. Ondanks de stevige wind... Hartelijk bedankt namens het team van WieKent Nederland" 
(Mila van Wissen, Reseacher Wiekent Nederland RTL4)  

"Het was een zeer succesvol event. De voorbereiding was goed en iedereen kreeg voldoende tijd om aan het idee te wennen en vervolgens om te oefenen met spuwen. Dit haalde een hoop mensen over de streep. Toen we eenmaal aan het vuurspuwen waren was iedereen zeer enthousiast. Ik weet zeker dat ze bij het zien van ons nieuwe product zullen terugdenken aan deze geweldige avond! " 
(Paulinka Bandel  Marketing Manager Draeger Medical)

"Iedereen was zeer te spreken over de workshop en hebben er een leuke ervaring door gekregen. Zowel de kijkers als de doeners." 
(Sylvia Kort, Teammanager gemeente Culemborg)

"De eerste keer een workshop vuurspuwen bij ons op Landgoed Schuilenburg. 
Niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor ons heel erg spannend. Wij vonden het ontzettend leuk, een goede samenwerking en 
hopelijk nog veel meer workshops op dit voormalige kasteelterrein." 
(Manon Hallink - team Landgoed Schuilenburg, Hellendoorn)

"De drempel om met al je collega’s te gaan vuurspuwen was groot. Hoe zit het met het risico? is de veiligheid wel in orde en vind iedereen het ook een leuke uitdaging ? Na een introductie weet je eigenlijk nog niet waar je aan toe bent. Maar als je eenmaal buiten staat om te oefenen merk je dat het er professioneel aan toe gaat en dat bij velen het ook een uitdaging is geworden. Deze avond zal bij menigeen op een verjaardag zeer positief worden naverteld. Zorg dat er iemand is die goede foto’s kan maken want deze zijn goud waard. Namens alle collega’s nogmaals dank voor deze plezierige workshop".   (Ing. J.B. Eertink, Directeur Traject Vastgoed Advies Groep.) 

"Een geweldig uitje, zeker de moeite waard. Een verzorgde bijeenkomst, anders dan alle gangbare uitjes die iedereen al eens heeft beleefd. Een aanrader dus. 
Tip is wel om een goede camera mee te nemen zodat het vuurspuwen kan worden opgenomen" 
lse de Kort - ISA Group Apeldoorn)

“Het verleggen van persoonlijke grenzen is voor iedereen anders. Voorwaarde is dat je je grenzen verkent en erkent. Dit werd vol vuur gedaan tijdens de workshop Vuurspuwen. Degene die een eerste vlam gespogen had, was niet meer te stoppen. De adrenaline die dan vrijkomt, is grensverleggend.(Coby Willems, implementatieadviseur bij Uitgeverij Edu’Actief b.v.” )

"We vonden het een prettige samenwerking en een leuk onderdeel in onze show. Nogmaals bedankt!"(Hidde Nieuwland - Redactie:  Mooi! Weer de Leeuw - Vara)

"We hebben een geweldig bedrijfsfeest gehad. Iedereen was razend 
enthousiast over de workshop en vrijwel iedereen heeft z'n grenzen 
verlegd."
   
(Jeroen Brouwer - directie Reewoud Energietechniek)

"Ik heb afgelopen maandag meegedaan aan jullie workshop bij Euretco in Zevenbergen en vond het toch wel heel leuk om te doen. 
Eerste gedachte was , dat is eng ik doe niet mee. Maar door het verhaal en het eerst proberen met water, toch maar de stap genomen. 
En geen spijt gehad. "
 (Vivian Smeets, Euretco - Sportpointondernemer)


"Ondanks de kou buiten, liep de temperatuur hoog op tijdens het personeelsfeest op 22 november 2007. Zo'n 15 medewerkers deden mee aan de workshop Vuurspuwen. Wat een spectakel, een hoogtepunt van de avond!" ( Dennis Voortman - Faculteit Kunst, Media en Technologie van de Hogeschool van de Kunsten Utrecht) 

"Ook wij kijken terug op een geslaagde workshop, dit was het hoogtepunt van ons bedrijfsuitje! "  (S. Kok - Euretco bv)

"De workshop was super. Ook degene die niet hadden meegedaan, vonden het wel een spektakel om te zien." (E. Oude Kotte - Brandweer Julianadorp)

"Het was ook een zeer geslaagde avond en ik weet zeker dat de volgende groep net zo leuk zal zijn."  (I. van Oss Deninger- OSC bv)

"We willen je nogmaals bedanken voor de leuke ochtend hier op het erf. We vonden het fantastisch, en hopen je in de toekomst weer eens te zien. "  (Dragon Heart Enschede)

"Aan Timing ontbrak het ons niet om deze vuurspuwavond, vol spanning & sensatie, tot een daverend succes te brengen!
Nogmaals dank voor de medewerking!
 
"
(Antoinette Mulder - Timing Uitzendorganisatie)

Break the Border

***like ons op Facebook, volg ons op Twitter en je bent als eerste van ieder lopend vuurtje op de hoogte***