Om iedere Workshop perfect te laten verlopen dient er aan een aantal voorwaarden te worden voldaan. Veiligheid is bij ons de belangrijkste voorwaarde.

Deskundigheid
Deskundigen die beroepsmatig betrokken zijn bij brandpreventie maken deel uit van ons team als adviseur en worden meestal bij grotere groepen ingezet als extra instructeur. Iedere instructor heeft een specifieke, voor Workshop-Vuurspuwen ontwikkelde, veiligheidstraining gevolgd. (Nouwad bv)

 

logo vuurspuwen

Tijdens de Workshop zorgen we voor de grootst mogelijke veiligheid voor deelnemers, omstanders en omgeving. Iedere locatie vraagt om zijn eigen aanpassingen voor wat betreft de veiligheid. Daarnaast spelen weersomstandigheden een belangrijke rol. Tenslotte zijn we serieus met ons vak bezig en zijn daarom extra alert op teveel 'joligheid' en alcoholgebruik tijdens de Workshop.

Tijdens de Workshop zullen alle middelen aanwezig
zijn voor vakkundig voorkomen en blussen van brand. Er wordt uitsluitend geïnstrueerd door ervaren vuurspuwers. De risico's zijn uiterst gering. Iedere deelnemer die de stap zet en zelf gaat vuurspuwen wordt gevraagd een: 'eigen risicoverklaring' te ondertekenen.

Locatie
We werken vanuit Apeldoorn maar geven workshops in het hele land. Vuurspuwen kan op veel verschillende locaties. We kunnen een Workshop bij u op het bedrijf of thuis verzorgen, ook hebben we zelf goede locaties. Ook hier geldt: geef uw wensen aan en wij noemen u de mogelijkheden en voorwaarden.
Break the Border

***like ons op Facebook, volg ons op Twitter en je bent als eerste van ieder lopend vuurtje op de hoogte***